Shkruani emrin tuaj të identifikimit ose adresën tuaj të postës elektronike dhe klikoni mbi Dërgo kujtesë për të marrë një kujtesë me email.


i mirëpritur mysafir

Mirë se vini në Avibase

Avibase është një informacion të gjerë sistemit të bazës së të dhënave për të gjithë shpendët e botës, që përmbajnë mbi 9000000 dhënat rreth 10.000 lloje dhe 22.000 specia e shpendëve, duke përfshirë informacionin e shpërndarjes, taksonominë, sinonime në disa gjuhë dhe më shumë. Kjo faqe menaxhohet nga Denis Lepage dhe organizuar nga Studime Bird Kanada, ortak kanadeze e BirdLife ndërkombëtare. Avibase ka qenë një punë në vazhdim që nga viti 1992 dhe unë jam i kënaqur që tani për të ofruar atë si një shërbim për të shikuar-zog dhe komunitetit shkencor.

© Denis Lepage 2021 - Numri i shënimeve aktualisht në Avibase: 53,983,613 - Përditësimi i fundit: 2021-10-30


kërkoni për një specie ose rajoni:

Avibase blog
Avibase blog
Zog i ditës:

Zog i ditës: Luscinia svecica (Bluethroat) Fotografitë Tinguj(0 vota)
Foto mundësuar nga href="http://flickr.com" flickr.com / a>.

Lista e kontrollit të zogut të ditës: Yafran-Jadu (Municipality (former)), Libya
Avibase Flickr Group Flickr icon
Avibase Twitter Updates
Tweets by Avibase
Listat e kontrollit të fundit të shqyrtuara
Listat e kontrollit të fundit të shqyrtuara:

Të dhënat e fundit të vendeve të reja
Të dhënat e fundit të vendeve të reja :

Avibase është vizituar 333.101.354 herë që nga 24 qershor 2003. © Denis Lepage | Politika e privatësisë Përkthimi i kësaj faqe është përfunduar me ndihmën e mjet automatizuar Google translation.