Daftar-pembanding burung - taksonomi - distribusi - peta - pranala

Terjemahan saka kaca iki rampung kanthi nggunakake alat terjemahan otomatis Google. Nyumbangake terjemahan sing luwih apik

Sugeng rawuh Tamu

Mlebu:
Pangguna Sandi:

Sambutan kanggo Avibase

Avibase minangka sistem informasi basis data babagan kabeh unggas ing donya, kalebu luwih saka 1 yuta rekaman babagan 10.000 spesies lan 22.000 subspesies unggas, kalebu informasi distribusi kanggo 12.000 wilayah, taksonomi, sinonim ing sawetara basa lan liya-liyane. Situs iki dikelola dening Denis Lepage lan dianakake dening Bird Studies Canada, copartner Kanada Birdlife International. Avibase wis kerja sing maju wiwit taun 1992 lan saiki aku seneng menehi layanan kanggo komunitas nonton manuk lan ilmiah.

© Denis Lepage 2018 - Jumlah cathetan saiki ing Avibase: 22,688,784 - Nganyari pungkasan: 2018-09-15

Nggoleki:
Telusuri daftar-parian:
Ngoleki sing luwih njlimet
Telusuri dening kulawarga
Daftar dhaptar miturut wilayah
Pitulung karo telusuran

Bird Studies Canada - Etudes d'Oiseaux Canada Birdlife International

Manuk saka dina: Porphyrio poliocephalus (Grey-headed Swamphen) Foto Swara




(0 suara)
Foto didukung dening flickr.com .

Daftar buku burung: El Hajeb (Province), Morocco
Avibase Flickr Group Flickr icon

Dhaptar pamriksa pungkasan:

Cathetan negara anyar :

Avibase wis dibukak 272,168,540 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi