listat kontrolluese Bird - taksonominë - Shpërndarja - harta - Lidhje

Përkthimi i kësaj faqe është përfunduar me ndihmën e mjet automatizuar Google translation. Jepni kontributin një përkthim më të mirë

i mirëpritur mysafir

Hyrje:
Fjalëkalim:

Mirë se vini në Avibase

Avibase është një informacion të gjerë sistemit të bazës së të dhënave për të gjithë shpendët e botës, që përmbajnë mbi 9000000 dhënat rreth 10.000 lloje dhe 22.000 specia e shpendëve, duke përfshirë informacionin e shpërndarjes, taksonominë, sinonime në disa gjuhë dhe më shumë. Kjo faqe menaxhohet nga Denis Lepage dhe organizuar nga Studime Bird Kanada, ortak kanadeze e BirdLife ndërkombëtare. Avibase ka qenë një punë në vazhdim që nga viti 1992 dhe unë jam i kënaqur që tani për të ofruar atë si një shërbim për të shikuar-zog dhe komunitetit shkencor.

© Denis Lepage 2019 - Numri i shënimeve aktualisht në Avibase: 25,132,062 - Përditësimi i fundit: 2019-02-09

Kërko për:
Kërko për listat e kontrollit:
Kërkim i avancuar
Kërko nga familja
Listat kontrolluese nga rajonet
Ndihmoni me kërkimin

Bird Studies Canada - Etudes d'Oiseaux Canada Birdlife International

Zog i ditës: Geositta saxicolina (Dark-winged Miner) Fotografitë Tinguj
(0 vota)
Foto mundësuar nga href="http://flickr.com" flickr.com / a>.

Avibase Flickr Group Flickr icon

Listat e kontrollit të fundit të shqyrtuara:

Të dhënat e fundit të vendeve të reja :

Avibase është vizituar 278.028.096 herë që nga 24 qershor 2003. © Denis Lepage | Politika e privatësisë
Përkthimi i kësaj faqe është përfunduar me ndihmën e mjet automatizuar Google translation.