checklists Manuk - taksonomi - distribusi - peta - Tumbu

The panarjamahan Vérsi kaca ieu réngsé kalayan bantuan ti alat tarjamah Google otomatis. Nyumbangkeun tarjamahan hadé

wilujeung sumping tatamu

Lebet:
sandi:

Wilujeng sumping di Avibase

Avibase mangrupa sistem informasi database éksténsif ngeunaan sagala manuk dunya, ngandung leuwih & 1 juta rékaman ngeunaan 10.000 spésiés jeung 22.000 subspésiés manuk, kaasup informasi distribution keur 12.000 kawasan, taksonomi, sinonim dina sababaraha basa sareng nu sanesna. situs ieu dikelola ku Denis Lepage na hosted ku Studi Manuk Kanada, nu copartner Kanada of Birdlife International. Avibase geus karya dina kamajuan saprak 1992 sarta Kami ayeuna pleased nawiskeun eta salaku jasa ka manuk-ningali jeung masarakat ilmiah.

© Denis Lepage 2018 - Jumlah rékaman ayeuna di Avibase: 22,131,699 - update panungtungan: 2018-07-16

Milarian pikeun:
Milari checklists:
pilarian canggih
Pilarian ku kulawarga
Checklists ku wewengkon
Ngabantu kalayan pilarian

Bird Studies Canada - Etudes d'Oiseaux Canada Birdlife International

Manuk dina sapoe: Hemixos flavala (Ashy Bulbul) Photos Sounds




(0 votes)
Poto Powered by flickr.com .

Bird checklist of the day: Osmaniye (Province), Turkey
Avibase Flickr Group Flickr icon

checklists panganyarna reviewed:

rékaman nagara anyar panganyarna :

Avibase geus dilongok 266,566,554 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi