Daftar-pembanding burung - taksonomi - distribusi - peta - pranala

Terjemahan saka kaca iki rampung kanthi nggunakake alat terjemahan otomatis Google. Nyumbangake terjemahan sing luwih apik

Sugeng rawuh Tamu

Mlebu:
Pangguna Sandi:


Avibase - Daftar-pembanding Burung Sedhia

Birdlife Logo

Daftar iki didhasarake informasi paling apik sing kasedhiya ing wektu iki. Iku adhedhasar macem-macem sumber sing saya collated liwat akeh taun, lan terus direvisi. Aku seneng nyedhiyakake daftar-daftar iki minangka layanan kanggo para pengamat, nanging uga kena infeksi. Yen sampeyan nemokake kesalahan, aja ragu-ragu .

Daftar Manuk Burung Donya minangka bagéan saka Avibase lan Manuk Link menyang Donya, sing dirancang lan dikelola dening Denis Lepage, lan dadi tuan rumah Bird Studies Canada, sing dadi mitra Birdlife International.

© Denis Lepage 2018

>
Selehake marker ing peta

Daftar dhaptar tampilan:

Ketik jeneng wilayah:

Taksonomi:

Avibase wis dibukak 275,546,430 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi