listat kontrolluese Bird - taksonominë - Shpërndarja - harta - Lidhje

Përkthimi i kësaj faqe është përfunduar me ndihmën e mjet automatizuar Google translation. Jepni kontributin një përkthim më të mirë

i mirëpritur mysafir

Hyrje:
Fjalëkalim:


Avibase - listat kontrolluese të shpendëve e Botës

Birdlife Logo

Këto janë listat kontrolluese në bazë të informacionit më të mirë në dispozicion në këtë kohë. Ata janë bazuar në një shumëllojshmëri të gjerë të burimeve që kam krahasuar për shumë vite, dhe janë rishikuar vazhdimisht. Unë jam i kënaqur që të ofrojnë këto listat kontrolluese si një shërbim për të birdwatchers, por ata i nënshtrohen një nivel të pasaktësi. Nëse gjeni ndonjë gabim, ju lutem mos hezitoni të .

Zog listat kontrolluese e Botës është pjesë e Avibase dhe lidhje të shpendëve në Botë, të cilat janë projektuar dhe mirëmbahet nga Denis Lepage, e organizuar nga Studime Bird Kanada, e cila është një bashkë-partner i BirdLife ndërkombëtare.

© Denis Lepage 2019

>
Vendosni një shënues në hartë

Shfaq listat e kontrollit:

Futni një emër rajon:

Taksonomia:

Avibase është vizituar 280.043.537 herë që nga 24 qershor 2003. © Denis Lepage | Politika e privatësisë
Përkthimi i kësaj faqe është përfunduar me ndihmën e mjet automatizuar Google translation.