checklists Manuk - taksonomi - distribusi - peta - Tumbu

The panarjamahan Vérsi kaca ieu réngsé kalayan bantuan ti alat tarjamah Google otomatis. Nyumbangkeun tarjamahan hadé

wilujeung sumping tatamu

Lebet:
sandi:


Avibase - Manuk Checklists tina Dunya teh

Birdlife Logo

checklists ieu téh dumasar kana informasi pangalusna sadia ulubiung. Éta téh dumasar kana rupa-rupa sumber eta kuring dipake keur gabungan leuwih loba taun, sarta nu dirévisi terus. Kami pleased nawarkeun checklists ieu salaku jasa mun birdwatchers, tapi aranjeunna matuh ka sababaraha tingkat inaccuracy. Lamun manggihan kasalahan naon, mangga ulah ragu .

Manuk Checklists tina Dunya téh bagian tina Avibase na Manuk Tumbu ka Dunya, nu dirancang sarta dijaga ku Denis Lepage, sarta hosted ku Studi Manuk Kanada, nu mangrupakeun ko-pasangan tina Birdlife International.

© Denis Lepage 2018

>
Teundeun kamajuan dina peta

checklists tampilan:

Asupkeun ngaran wilayah:

taksonomi:

Avibase geus dilongok 272,497,013 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi