login Anjeun:

sandi:

Terus asup

Tuliskeun ngaran login Anjeun atawa alamat surélék anjeun teras klik dina panginget Kirim pikeun nampa panginget ku email.


wilujeung sumping tatamu

Avibase - Manuk Checklists tina Dunya teh

Birdlife Logo

checklists ieu téh dumasar kana informasi pangalusna sadia ulubiung. Éta téh dumasar kana rupa-rupa sumber eta kuring dipake keur gabungan leuwih loba taun, sarta nu dirévisi terus. Kami pleased nawarkeun checklists ieu salaku jasa mun birdwatchers, tapi aranjeunna matuh ka sababaraha tingkat inaccuracy. Lamun manggihan kasalahan naon, mangga ulah ragu .

Manuk Checklists tina Dunya téh bagian tina Avibase na Manuk Tumbu ka Dunya, nu dirancang sarta dijaga ku Denis Lepage, sarta hosted ku Studi Manuk Kanada, nu mangrupakeun ko-pasangan tina Birdlife International.

© Denis Lepage 2019

>
Teundeun kamajuan dina peta

checklists tampilan:

Avibase geus dilongok 288,339,101 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi