Daftar-pembanding burung - taksonomi - distribusi - peta - pranala

Terjemahan saka kaca iki rampung kanthi nggunakake alat terjemahan otomatis Google. Nyumbangake terjemahan sing luwih apik

Sugeng rawuh Tamu

Mlebu:
Pangguna Sandi:

Kebijakan privasi Avibase

Avibase minangka situs web non-komersial sing diinangi ing Kanada, sing utamané kanggo ngumpulake lan nuduhake informasi babagan manuk ing donya. Avibase ora ngumpulake utawa nggunakake informasi pribadi babagan pangguna lan pengunjung kanggo tujuan komersial. Nanging, sampeyan kudu ngoleksi sawetara informasi pribadhi sing digunakake ing ngisor iki.

Pisanan, kanggo kaca-kaca sing mbutuhake user authentication (login lan kata sandhi, kayata myAvibase lan alat layanan web Avibase), kita nyimpen cookie sing dumunung mung ing komputer kanggo tujuan njaga sesi sampeyan. Yen sampeyan nggawe profil pribadhi Avibase, jeneng, alamat email, basa lan pilihan liyane, uga daftar panampil sing ana gegayutan karo dhaptar checklist sampeyan bakal disimpen ing server kita. Informasi iki ora bakal dienggo bareng karo pihak katelu lan mung digunakake kanggo ngenali sampeyan nalika sampeyan nggunakake situs Avibase. Jeneng sampeyan bisa ditampilake ing output umum (kayata laporan pengamat Top), nanging sampeyan bisa nyuwun ngecualake jeneng sampeyan saka profil sampeyan. Sampeyan uga bisa, sawayah-wayah, mbusak profil lan kabeh data sing ana hubungane, dening arep menyang profil Avibase lan ngeklik "Hapus profil".

Avibase uga migunakake Google Analytics, layanan analytics web sing diwenehake dening Google, Inc. Google Analytics migunakake cookie, sing ana file teks sing diselehake ing komputer, kanggo mbantu situs web menganalisis cara pangguna nggunakake situs kasebut. Informasi sing digawe dening cookie babagan nggunakake situs web (kalebu alamat IP sampeyan, senadyan iki kudu diwatesi amarga kita ngandelake fitur anonymization IP) bakal dikirim menyang lan disimpen dening Google ing server ing Amerika Serikat. Google bakal nggunakake informasi iki kanggo tujuan ngevaluasi nggunakake situs web, nyusun laporan ing situs web aktivitas kanggo operator situs web lan nyedhiyakake layanan liyane sing ana hubungane karo aktivitas situs web lan panggunaan internet. Google uga nransfer informasi iki menyang pihak katelu ing ngendi diwajibake nglakoni hukum, utawa ing ngendi pihak katelu kasebut ngolah informasi ing jeneng Google. Google ora bakal nggandhengake alamat IP sampeyan karo data liyane sing dianakake Google. Sampeyan bisa nolak nggunakake cookie kanthi milih setelan sing cocok ing browser, nanging wigati manawa yen sampeyan nindakake iki, sampeyan ora bisa nggunakake fungsi lengkap situs web kasebut. Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo ngolah data babagan sampeyan Google kanthi cara lan tujuan sing kasebut ing ndhuwur.

Aku umumake ngakoni jeneng kabeh kontributor sing mbantu aku ngapikake Avibase ing taun-taun. Yen jeneng sampeyan katon ing pangakon, nanging sampeyan pengin mbusak, monggo cukup hubungi kula . Yen sampeyan rumangsa yen jeneng sampeyan ana ing kono, muga-muga bisa uga diwenehi ngerti, iki meh mesthi ana pengawal (mratélakaké).

Avibase iku hak cipta Denis Lepage. Kebenaran diwenehake kanggo nggawe pranala menyang samubarang situs, kalebu, nanging ora diwatesi, daftar pangawasan regional lan spesies kaca profil.

Nggunakake foto

Foto lan gambar sing ditampilake ing Avibase kabeh tundhuk hak cipta penulis asli, kajaba digunakake sing dituduhake liwat logo lisensi kreatif. Kabeh potret sing ditampilake saka Flickr API tetep properti saka kontributor asline. Avibase ora njaga cache foto lokal saka API, nanging mung njaga pranala menyang versi ukuran gambar cilik. Kabeh foto kalebu jeneng panulis (kaya sing kasedhiya ing Flickr) lan disambung karo kaca penulis ing Flickr. Mung foto sing wis ditandhani kanggo nelusur umum dening penulis sing ditampilake ing Avibase. Iki biasane setelan gawan ing Flickr, sing bisa diganti dening wadhah akun.

Yen sampeyan photographer karo akun Flickr, lan pengin nyuwun supaya foto sampeyan ora ditampilake minangka gambar cilik ing Avibase, sampeyan duwe paling ora 2 pilihan. Kaping pisanan, sampeyan bisa hubungi kula kanggo nyuwun supaya foto sampeyan ora bakal ditampilake, lan aku bakal seneng diwenehake kanthi cepet. Yen sampeyan nglakoni, sumangga uga nyedhiyakake jeneng akun flickr, supaya aku bisa ngenali lan nggawe panyaring kanggo nyegah foto sampeyan supaya ora ditampilake. Opsi kapindho iki kanggo ngganti properti tampilan sawetara utawa kabeh potret sampeyan supaya ora kasedhiya kanggo nelusur umum . Iki bisa rampung sacara global ing akun Flickr, ing Privasi lan ijin , utawa kanggo saben foto individu. Sawise sampeyan ngganti setelan iki, foto bisa dituduhake ing Avibase, lan bakal dibusak kanthi lengkap.

Foto saka spanduk Avibase wis digunakake kanthi ijin saka sing nduwèni hak cipta, sing biasane diidentifikasi kanthi nglayang mouse ing salah siji potret utawa ngeklik foto.

Kebenaran nggunakke samubarang foto sing ditampilake ing Avibase ora bisa diwenehake dening kula lan kudu langsung ditujukan menyang sing nduweni hak cipta. Sawetara foto Flickr kasedhiya kanggo nggunakake miturut Lisènsi Creative Commons, nanging tanggung jawab sampeyan minangka pangguna kanggo mesthekake manawa lan manut karo syarat lisensi kasebut. Informasi iki kasedhiya ing situs Flickr nalika ngeklik foto.

Yen sampeyan duwe potret sing pengin disedhiyakake liwat Avibase, kabeh sing perlu dilakoni kanggo nggawe foto kasebut ing akun Flickr, lan mesthekake yen profil sampeyan ngidini kanggo nelusur pribadi.

Nglaporake konten sing ora patut

Yen sampeyan pengin nglaporake foto sing ora cocog sing ditampilake ing Avibase, cara paling apik yen mung ngeklik lambang kuadrat cilik sing ditampilake ing pojok kiwa ngisor ngisor potret. Panggunaan tombol iki kudu diwatesi kanggo misidentification lan foto sing ora makili manuk. Sembarang potret sing disajikake kanthi cara iki bakal ditinjau lan dibusak yen cocok. Yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa milih voting marang samubarang foto kanthi ngeklik ing bar ngisor foto. Skor pilihan rata-rata adoh saka pengunjung liyane (nalika ditrapake) uga ditampilake ing sangisore foto. Pungkasan, sampeyan bisa nggunakake tombol panah, ing pojok tengen ngisor, kanggo ngganti foto menyang salah siji spesies sing padha kanthi acak.

Avibase wis dibukak 276,996,149 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi