checklists Manuk - taksonomi - distribusi - peta - Tumbu

The panarjamahan Vérsi kaca ieu réngsé kalayan bantuan ti alat tarjamah Google otomatis. Nyumbangkeun tarjamahan hadé

wilujeung sumping tatamu

Lebet:
sandi:

kawijakan privasi Avibase

Avibase mangrupakeun ramat loka non-komérsial hosted di Kanada, dedicated utamina pikeun ngumpulkeun sarta babagi informasi ngeunaan manuk dunya. Avibase teu ngumpulkeun atawa ngagunakeun informasi pribadi ngeunaan pamaké sarta datang pikeun tujuan komérsial. Eta kumaha doe ngumpulkeun sababaraha émbaran pribadi nu eta perkara migunakeun dina cara di handap ieu.

Kahiji, pikeun kaca nu merlukeun auténtikasi pamaké (login sareng kecap akses Anjeun, kayaning myAvibase jeung alat jasa web Avibase), urang nyimpen hiji cookie nu resides ukur dina komputer keur kaperluan ngajaga sési Anjeun. Lamun nyieun hiji profil Avibase pribadi, ngaran anjeun, alamat surélék, basa jeung karesep sejen, sakumaha ogé daptar Anjeun tina sightings pakait sareng checklists anjeun, bakal disimpen dina server kami. Inpo ieu moal dibagikeun kalawan pihak katilu sarta ngan dipake keur kaperluan identifying anjeun salila pamakéan Anjeun tina situs Avibase. Ngaran anjeun bisa jadi ditingal dina outputs publik (misalna dina pengamat Top ngalaporkeun), tapi anjeun bisa nanyakeun ngaluarkeun ngaran anjeun ti profil anjeun. Anjeun oge bisa, iraha wae, ngahapus profil anjeun sarta sakabéh data pakait, ku akang profil Avibase anjeun sarta ngaklik dina "Pupus Profil".

Avibase ogé migunakeun Google Analytics, layanan web analytics disadiakeun ku Google, Inc. Google Analytics migunakeun cookies nu téh nyaéta payil téks disimpen dina komputer, pikeun mantuan website nganalisis kumaha pamaké ngagunakeun loka. Informasi dihasilkeun ku cookie ngeunaan pamakéan Anjeun tina ramatloka (kaasup alamat IP anjeun, najan ieu kudu dugi sabab urang ngandelkeun fitur anonymization IP) bakal dikirimkeun ka na disimpen ku Google dina server di Amérika Serikat. Google baris ngagunakeun informasi ieu keur kaperluan evaluating pamakéan Anjeun tina website, compiling laporan kana aktivitas ramatloka pikeun operator ramatloka sarta nyadiakeun jasa lianna anu patali jeung aktivitas ramatloka sarta pamakéan internét. Google ogé bisa mindahkeun informasi ieu pihak katilu mana diperlukeun pikeun ngalakukeunana ku hukum, atawa dimana pihak katilu sapertos ngolah émbaran atas nama Google. Google moal ngahubungkeun Alamat IP anjeun kalayan sagala data lianna dicekel ku Google. Anjeun bisa ingkar pamakéan cookies ku milih setélan luyu kana panyungsi anjeun, kumaha mangga dicatet yén lamun ngalakukeun ieu Anjeun bisa jadi teu tiasa nganggo pungsi lengkep ngeunaan ramatloka ieu. Ku migunakeun ramatloka ieu, anjeun idin ka ngolah data ngeunaan anjeun ku Google dina ragam jeung keur kaperluan diatur kaluar luhur.

Kuring umumna nyoba ngaku ku ngaran kabeh kontributor href="contrib.jsp"> anu mantuan kuring ningkatkeun Avibase leuwih taun. Lamun ngaran anjeun nembongan dina acknowledgments, tapi anjeun hoyong ngaleupaskeun, mangga saukur ngahubungan kuring . Lamun ngarasa yen ngaran anjeun kudu aya, mangga oge hayu atuh nyaho, ieu téh ampir pasti hiji pangawasan kana bagéan kuring (Apologies kuring!).

Avibase teh hak cipta of Denis Lepage. Idin ieu implicitly dibales nyieun tumbu ka salah sahiji kaca ti loka, kaasup tapi teu diwatesan ka, checklists régional jeung kaca profil spésiésna.

Pamakéan nandakeun poto

Poto tur Gambar ditampilkeun dina Avibase téh kabéh tunduk kana hak cipta of panulis aslina maranéhanana, iwal mun disebutkeun dituduhkeun ngaliwatan hiji logo lisénsi kreatif. Sadaya poto ditampilkeun ti Flickr API tetep milik kontributor aslina maranéhanana. Avibase henteu ngajaga cache lokal poto tina API, tapi ukur mertahankeun Tumbu ka versi gambar leutik-ukuran. Sadaya poto kaasup nami nyeratna (sakumaha disadiakeun pikeun Flickr) jeung dikaitkeun ka kaca panulis urang on Flickr. Ngan foto nu geus ditandaan keur maluruh publik ku pangarang maranéhanana dipintonkeun dina Avibase. Ieu biasana setting standar di Flickr, nu bisa dirobah ku wadah akun.

Mun anjeun fotografer ku akun Flickr, sarta hoyong menta yén poto anjeun aya moal dipintonkeun deui sakumaha gambar leutik di Avibase, anjeun mibanda sahanteuna 2 pilihan. Kahiji, anjeun tiasa ngahubungan kuring nanya nu poto Anjeun euweuh dipintonkeun, sarta kuring bakal senang jeung oblige pas abdi tiasa. Lamun anjeun bet kitu, mangga ogé nyadiakeun ngaran akun Flickr Anjeun, jadi abdi tiasa nangtukeun tur nyieun filter pikeun nyegah poto anjeun ti keur dipintonkeun. Pilihan kadua anjeun jeung ngarobah sipat tampilan ti sababaraha atawa sakabéh poto anjeun sangkan aranjeunna euweuh keur maluruh publik . Ieu bisa dipigawé sacara global dina akun Flickr anjeun, handapeun Privasi sarta idin , atawa pikeun tiap poto individual. Saatos Anjeun ngarobah setelan ieu, poto bisa jadi némbongkeun sakumaha sadia dina Avibase, sarta bakal pamustunganana dihapus lengkep.

Poto ti banner Avibase geus dipaké kalawan idin ti Panyekel hak cipta maranéhanana, saha nu ilaharna nu diidentipikasi ku hovering mouse anjeun leuwih salah sahiji poto atawa ngaklik on poto.

Idin pikeun nganggo salah sahiji poto ditingal dina Avibase teu bisa dibales ku kuring jeung kudu dipénta langsung kana wadah hak cipta. Sababaraha poto Flickr nu sadia pikeun pamakéan dina Lisensi Kreatif Commons, tapi éta téh tanggung jawab anjeun salaku pamaké pikeun mastikeun nu leuwih jeung ka abide ku istilah tina lisénsi husus. Inpo ieu mangrupa sadia dina situs Flickr nalika ngaklik poto.

Upami Anjeun gaduh foto nu Rék nyieun sadia ngaliwatan Avibase, sadaya kedah maneh mun geus nyieun maranéhanana poto sadia dina akun Flickr, sarta mastikeun yén profil anjeun ngamungkinkeun pikeun maluruh swasta.

Ngalaporkeun eusi pantes

Lamun hoyong ngalaporkeun hiji poto pantes ditingal dina Avibase, cara pangalusna lamun keur saukur klik saeutik ikon pasagi dipintonkeun dina sudut kenca handap handap salah sahiji poto. Pamakéan tombol ieu kudu dugi ka misidentification tur poto nu teu ngagambarkeun manuk. Sagala foto flagged di manner ieu bakal ahirna jadi reviewed sarta dipiceun lamun hade. Mun hayang, anjeun ogé tiasa ngadaptarkeun sora kana poto sagala ku ngaklik dina bar handap poto. Rata skor voting jadi tebih ti datang sejenna (lamun lumaku) ieu ogé ditampilkeun sahandapeun poto. Tungtungna, anjeun tiasa nganggo tombol panah, dina juru katuhu handap, pikeun ngarobah poto pikeun sejen acak dipilih salah sahiji saspésiés.

Avibase geus dilongok 279,279,870 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi