Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu
nelusuri spesies utawa wilayah:

Search by family

Jeneng ilmiahStatus
Archaeopteryxfossil genus (extinct)
Archaeopteryx lithographicafossil species (extinct)
Protarchaeopteryxfossil genus (extinct)
Protarchaeopteryx robustafossil species (extinct)
Wellnhoferiafossil genus (extinct)
Wellnhoferia grandisfossil species (extinct)

Avibase wis dibukak 287,268,200 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi