Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu
nelusuri spesies utawa wilayah:

Search by family

Jeneng ilmiahStatus
Anseranasgenus
Anseranas semipalmatafull species
Eoanseranasfossil genus (extinct)
Eoanseranas handaefossil species (extinct)

Avibase wis dibukak 288,313,652 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi