Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu
nelusuri spesies utawa wilayah:

Search by family

Jeneng ilmiahStatus
Gradiornisfossil genus (extinct)
Gradiornis walbeckensisfossil species (extinct)
Itaboravisfossil genus (extinct)
Itaboravis elaphrocnemoidesfossil species (extinct)
Lavocatavisfossil genus (extinct)
Lavocatavis africanafossil species (extinct)
Noriegavisfossil genus (extinct)
Noriegavis santacrucensisfossil species (extinct)
Eocathartesfossil genus (extinct)

Avibase wis dibukak 287,268,645 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi