Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu
nelusuri spesies utawa wilayah:

Search by family

Jeneng ilmiahStatus
Andalgalornis feroxfossil species (extinct)
Andrewsornisfossil genus (extinct)
Andrewsornis abbottifossil species (extinct)
Patagornisfossil genus (extinct)
Patagornis marshifossil species (extinct)

Avibase wis dibukak 291,253,137 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi