login Anjeun:

sandi:

Terus asup

Tuliskeun ngaran login Anjeun atawa alamat surélék anjeun teras klik dina panginget Kirim pikeun nampa panginget ku email.


wilujeung sumping tatamu
milari spésiés atawa wilayah:

Search by family

ngaran ilmiahstatus
Jacanagenus
Jacana spinosafull species (or subspecies)
Jacana spinosa spinosanominal subspecies
Jacana spinosa spinosa (spinosa)nominal suspecies (sensu stricto)
Jacana spinosa spinosa (dorsalis)junior synonym (or subspecies)
Jacana spinosa gymnostomasubspecies
Jacana spinosa gymnostoma (gymnostoma)nominal suspecies (sensu stricto)
Jacana spinosa gymnostoma (lowi)junior synonym (or subspecies)
Jacana spinosa violaceasubspecies
Jacana [jacana or spinosa]species group (or species)
Jacana jacanafull species (or nominal subsp)
Jacana jacana [jacana]subspecies group (or species)
Jacana jacana jacananominal subspecies
Jacana jacana jacana (dorsalis)junior synonym (or subspecies)
Jacana jacana hypomelaenasubspecies
Jacana jacana melanopygiasubspecies
Jacana jacana intermediasubspecies
Jacana jacana scapularissubspecies
Jacana jacana peruvianasubspecies
Jacana farrandifossil species (extinct)
Jacana [jacana x spinosa]hybrid
Hydrophasianusgenus
Hydrophasianus chirurgusfull species
Actophilornisgenus
Actophilusgenus (synonym)

Avibase geus dilongok 288,272,925 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi