Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu
nelusuri spesies utawa wilayah:

Search by family

Jeneng ilmiahStatus
Sophiornisfossil genus (extinct)
Sophiornis quercynusfossil species (extinct)
Strigogypsfossil genus (extinct)
Strigogyps dubiusfossil species (extinct)
Strigogyps robustusfossil species (extinct)
Strigogyps sapeafossil species (extinct)

Avibase wis dibukak 288,314,973 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi