Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu
nelusuri spesies utawa wilayah:

Search by family

Jeneng ilmiahStatus
Pulchrapolliafossil genus (extinct)
Pulchrapollia gracilisfossil species (extinct)
Pulchrapollia olsonifossil species (extinct)
Quercypsittafossil genus (extinct)
Quercypsitta ivanifossil species (extinct)
Quercypsitta sudreifossil species (extinct)

Avibase wis dibukak 288,615,738 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi