Kirjautuminen:

Salasana:

Pysy kirjautuneena sisään

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Lähetä muistutus saadaksesi muistutuksen sähköpostitse.


Tervetuloa vieras

punarintakäki

Cuculus solitarius Stephens, 1815

Läheistä sukua olevat taksonit:

Esiintyminen

Display regions:

Afrikka
Manner-Afrikka
Länsi-Afrikka
Mauritania ja Senegal
Senegambia
Senegal
Gambia
Guinea-Bissau
Guinea
Mali[Harvinainen / satunnainen]
Sierra Leone
Liberia
Norsunluurannikko
Burkina Faso
Ghana
Togo
Benin
Nigeria
Niger[Harvinainen / satunnainen]
Tšad
Kamerun
Keski-Afrikan Tasavalta
Päiväntasaajan Guinea
Gabon
Kongo
Kongon demokraattinen tasavalta
Angola
Itä-Afrikka
Sudan (incl. South Sudan)
Sudan
Etelä-Sudan
Etiopia ja Eritrea
Etiopia
Somalia[Harvinainen / satunnainen]
Kenia
Uganda
Ruanda
Burundi
Tansania
Sambia
Mosambik
Malawi
Etelä-Afrikka
Namibia
Botswana
Zimbabwe
Etelä-Afrikan tasavalta
Lesotho
Swazimaa
Afrikan saaret
Guineanlahden saaret

Avibasessa on vierailtu 286 061 023 kertaa 24. kesäkuuta 2003 lähtien. © Denis Lepage | Tietosuojakäytäntö Suomentanut Katja Rosvall