Bienvenue invité

Capucin à dos marron

Lonchura malacca (Linnaeus, 1766)

Taxons apparentés:

Distribution

Display regions:

Amérique du Nord
North America (US+CA)
American Ornithological Society
American Birding Association
États-Unis d'Amérique [introd.]
Amérique centrale [introd.]
Mexique [introd.]
Guatemala [introd.]
Belize [introd.]
Salvador [introd.]
Honduras [introd.]
Nicaragua [introd.]
Costa Rica [introd.]
Panama [introd.]
Caraïbes [introd.]
Society for the Conservation and Study of Caribbean Birds (SCSCB) [introd.]
Greater Antilles [introd.]
Lesser Antilles [introd.]
Windward Islands [introd.]
Leeward Islands [introd.]
Bahamas [introd.]
Cuba [introd.]
Iles Turks-et-Caicos
Iles Cayman [introd.]
Jamaïque
Hispaniola [introd.]
Haïti [introd.]
République dominicaine [introd.]
Porto Rico
Virgin Islands [introd.]
Iles Vierges américaines [introd.]
Martinique [introd.]
Trinité-et-Tobago [introd.]
Amérique du Sud
Colombie
Venezuela
Équateur [introd.]
Europe
Continental Europe
Western Europe
Proche-Orient [rare/accid.]
Arabian Peninsula [rare/accid.]
Oman [rare/accid.]
Asie
Népal
South Asia
Pakistan/India/Bengladesh
Pakistan [rare/accid.]
Inde
Sri Lanka
Bangladesh
Holarctique
Palearctic
Western Palearctic
Nearctic

Avibase a été visité 342 125 474 fois depuis le 24 juin 2003. © Denis Lepage | Politique de confidentialité