Nbanye gị:

Okwuntughe:

Nọgidenụ banye

Tinye aha nbanye gị ma ọ bụ adreesị ozi-e gị wee pịa Send ncheta ka ị nweta ozi ncheta site na email.


Nabata Ọbịa

Red-chested Cuckoo

Cuculus solitarius Stephens, 1815

Ụlọnga metụtara:

Nkesa

Display regions:

Africa
Continental Africa
Western Africa
Mauritania and Senegal
Senegambia
Senegal
Gambia
Guinea Bissau
Guinea
Mali[adịkarịghị ụkọ.]
Sierra Leone
Liberia
Côte d'Ivoire
Burkina Faso
Ghana
Togo
Benin
Nigeria
Niger[adịkarịghị ụkọ.]
Chad
Cameroon
Central African Republic
Equatorial Guinea
Gabon
Republic of the Congo
Democratic Republic of the Congo
Angola
Eastern Africa
Sudan (incl. South Sudan)
Sudan
South Sudan
Ethiopia and Eritrea
Ethiopia
Somalia[adịkarịghị ụkọ.]
Kenya
Uganda
Rwanda
Burundi
Tanzania
Zambia
Mozambique
Malawi
Southern Africa
Namibia
Botswana
Zimbabwe
South Africa
Lesotho
Swaziland
African Islands
Gulf of Guinea Islands

Avibase abiala 281,779,731 oge kemgbe 24 June 2003. © Denis Lepage | Amụma nzuzo