Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Andean Teal

Anas andium (Sclater & Salvin, 1873)

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

South America
Colombia
Venezuela
Ecuador
Peru[rare / accid.]

Avibase wis dibukak 281,784,789 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi