Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Sulawesi Owl

Tyto rosenbergii (Schlegel, 1866)

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

Asia
Southeast Asia[endemik]
Inḍonesia[endemik]

Avibase wis dibukak 287,227,184 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi