Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Vastanavis sp.

Vastanavis Mayr et al., 2007

Pesenan:
  Psittaciformes
Kulawarga:
  Vastanavidae

Ilmiah:
  Vastanavis

Kutipan:
  Mayr et al., 2007

Rujukan:
  

Avibase ID:
  21DAD92A6A6E92BD

Short link:
  https://avibase.ca/21DAD92A

Taxonomic Serial Number:

Boso Enggres:
Vastanavis sp.


Panguwasa ngenali konsep taxonomic iki:

Avibase taxonomic concepts (current):
Vastanavis sp. ( Vastanavis)
Avibase taxonomic concepts v. 04 (Aug 2016):
Vastanavis
Avibase taxonomic concepts v. 05 (Jan 2017):
Vastanavis
Avibase taxonomic concepts v. 06 (Feb 2018):
Vastanavis sp. ( Vastanavis)

Status taxonomic:

Status spesies: fossil genus (extinct)

Pengetan sampeyan

Sampeyan kudu mlebu kanggo ndeleng rincian sawisé sampeyan. Kanggo ndhaftar menyang myAvibase klik kene .

Kaca katrangan

Liyane sinonim


Boso Enggres: Vastanavis sp.
scientific: Vastanavis

Avibase wis dibukak 283,921,381 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi