Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Christmas Island White-eye

Zosterops natalis Lister, 1889

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

Oceania
Australasia
Australia[endemik]

Avibase wis dibukak 281,616,899 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi