Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Rufous-gaped or White-tailed Hillstar

Urochroa [bougueri or leucura] (= Urochroa bougueri) (Bourcier, 1851)

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

South America
Colombia
Ecuador
Peru

Avibase wis dibukak 284,343,786 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi