Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Spot-tailed Nightjar

Hydropsalis maculicaudus (Lawrence, 1862)

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

North America
Amer. Ornithol. Union
Central America
Mexico
Guatemala[rare / accid.]
Honduras[rare / accid.]
Nicaragua[rare / accid.]
South America
Colombia
Venezuela
Guyanas
Guyana
Suriname[rare / accid.]
French Guiana
Ecuador[rare / accid.]
Peru
Bolivia
Brazil
Paraguay
Argentina[rare / accid.]
Holarctic
Nearctic

Avibase wis dibukak 284,171,181 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi