Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Guadalupe Murrelet

Synthliboramphus hypoleucus (Xántus de Vesey, 1860)

Kaca katrangan:
Daftar parsial rekaman swara sing kasedhiya saka xeno-canto, macaulaylibrary.org & avocet.zoology.msu.edu.
Jeneng spesies Recordist Tanggal Lokasi Keterangan Cat.nr.
Guadalupe Murrelet - Synthliboramphus hypoleucus Robert L. DeLong 1968-06-21 Islote Negro, Baja California, Mexico, Baja California (Mexico)   -   138134
macaulaylibrary.org

Commons saandhaping Lisensi Xeno-Canto : kabeh rekaman dilarang déning para rekaman lan katon ing sangisore Lisènsi Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5.

Rekaman pustaka Macaulay muncul ing sangisore Terms of Use in Macaulay .

Rekaman AVoCet : kabeh rekaman digawe kanthi hak cipta dening rekaman. Ijin individu sing digunakake kasedhiya ing papan rekaman individu ing AVoCet.

Avibase wis dibukak 281,763,633 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi