Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Nicobar Imperial-Pigeon

Ducula nicobarica (von Pelzeln, 1865)

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

Asia
South Asia
Pakistan/India/Bengladesh[endemik]
Hinḍia[endemik]

Avibase wis dibukak 281,591,841 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi