Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Cloud-forest Screech-Owl

Megascops marshalli (Weske & Terborgh, 1981)

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

South America
Peru
Bolivia

Avibase wis dibukak 287,343,894 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi