Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

White-fronted Scops-Owl

Otus sagittatus (Cassin, 1849)

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

Asia
Southeast Asia[endemik]
Indochina[endemik]
Myanmar
Thailand
Malaysia
Inḍonesia

Avibase wis dibukak 283,907,201 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi