Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Otago or Foveaux Shag

Phalacrocorax [chalconotus or stewarti] (= Phalacrocorax chalconotus) (Gray, GR, 1845)

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

Oceania
Australasia
New Zealand[endemik]

Avibase wis dibukak 288,277,497 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi