Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Pseudasturides sp.

Pseudasturides Mayr, 2003

Pesenan:
  Psittaciformes
Kulawarga:
  Pseudasturidae

Ilmiah:
  Pseudasturides

Kutipan:
  Mayr, 2003

Rujukan:
  Senckenb Lethaea 83 (1-2) 30 Dezember: 2.

Avibase ID:
  54D974A865F5867E

Short link:
  https://avibase.ca/54D974A8

Taxonomic Serial Number:

Boso Enggres:
Pseudasturides sp.


Panguwasa ngenali konsep taxonomic iki:

Avibase taxonomic concepts (current):
Pseudasturides sp. ( Pseudasturides)
Avibase taxonomic concepts v. 04 (Aug 2016):
Pseudasturides
Avibase taxonomic concepts v. 05 (Jan 2017):
Pseudasturides
Avibase taxonomic concepts v. 06 (Feb 2018):
Pseudasturides sp. ( Pseudasturides)

Status taxonomic:

Status spesies: fossil genus (extinct)

Pengetan sampeyan

Sampeyan kudu mlebu kanggo ndeleng rincian sawisé sampeyan. Kanggo ndhaftar menyang myAvibase klik kene .

Kaca katrangan

Liyane sinonim


Boso Enggres: Pseudasturides sp.
scientific: Pseudasturides

Avibase wis dibukak 283,919,633 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi