Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Schalow's Wheatear

Oenanthe schalowi (Fischer & Reichenow, 1884)

Kaca katrangan:
Daftar parsial rekaman swara sing kasedhiya saka xeno-canto, macaulaylibrary.org & avocet.zoology.msu.edu.
Jeneng spesies Recordist Tanggal Lokasi Keterangan Cat.nr.
Abyssinian Wheatear - Oenanthe lugubris schalowi Frank Lambert 2017-10-27 Arumeru, Arusha Region, Arusha (Tanzania) (1800 m) male, song -

'Schalow's Wheatear' Two cuts combined

bird-seen:yes

playback-used:no

429933
xeno-canto.org
Abyssinian Wheatear - Oenanthe lugubris schalowi James Bradley 2014-11-10 Kikuyu Escarpment, Kiambu (Kenya) (2240 m) song -

bird-seen:yes

playback-used:no

205250
xeno-canto.org
Abyssinian Wheatear - Oenanthe lugubris schalowi James Bradley 2014-11-10 Kikuyu Escarpment, Kiambu (Kenya) (2240 m) alarm call -

Two or more birds alarming at a Black-tailed Mongoose moving through the scrub. The more emphatic calls at the end given as the mammal went directly under the bush a bird was perched in.

bird-seen:yes

playback-used:no

205249
xeno-canto.org
Abyssinian Wheatear - Oenanthe lugubris Myles E. W. North 1961-04-28 NAIVASHA; HELL'S GATE GORGE, Rift Valley, Kenya, Rift Valley (Kenya)   -   13525
macaulaylibrary.org

Commons saandhaping Lisensi Xeno-Canto : kabeh rekaman dilarang déning para rekaman lan katon ing sangisore Lisènsi Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5.

Rekaman pustaka Macaulay muncul ing sangisore Terms of Use in Macaulay .

Rekaman AVoCet : kabeh rekaman digawe kanthi hak cipta dening rekaman. Ijin individu sing digunakake kasedhiya ing papan rekaman individu ing AVoCet.

Avibase wis dibukak 287,328,797 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi