Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Treleudytes crassa Ameghino, F, 1905

Pesenan:
  Sphenisciformes
Kulawarga:
  Spheniscidae
Genus:
  Treleudytes

Ilmiah:
  Treleudytes crassa

Kutipan:
  Ameghino, F, 1905

Rujukan:
  

Protèon:
  Treleudytes crassa

Avibase ID:
  70ACB6BF5C54DE45

Short link:
  https://avibase.ca/70ACB6BF

Taxonomic Serial Number:

Boso Enggres:


Panguwasa ngenali konsep taxonomic iki:

Avibase taxonomic concepts (current):
Treleudytes crassa
Avibase taxonomic concepts v. 04 (Aug 2016):
Treleudytes crassa
Avibase taxonomic concepts v. 05 (Jan 2017):
Treleudytes crassa
Avibase taxonomic concepts v. 06 (Feb 2018):
Treleudytes crassa

Status taxonomic:

Status spesies: fossil species (extinct)

Pengetan sampeyan

Sampeyan kudu mlebu kanggo ndeleng rincian sawisé sampeyan. Kanggo ndhaftar menyang myAvibase klik kene .

Kaca katrangan

Liyane sinonim


scientific: Treleudytes crassa

Avibase wis dibukak 283,918,330 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi