Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Ocellated Turkey

Meleagris ocellata Cuvier, 1820

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

North America
Amer. Ornithol. Union
Central America
Mexico
Guatemala
Belize
Holarctic
Nearctic

Avibase wis dibukak 284,418,548 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi