Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Miopico sp.

Miopico Mayr, 1998

Pesenan:
  Piciformes
Kulawarga:
  Miopiconidae

Ilmiah:
  Miopico

Kutipan:
  Mayr, 1998

Rujukan:
  Cour Forschungsinst Senckenb 205 23 Juli: 51.

Avibase ID:
  AFFA218FA00E11EB

Short link:
  https://avibase.ca/AFFA218F

Taxonomic Serial Number:

Boso Enggres:
Miopico sp.


Panguwasa ngenali konsep taxonomic iki:

Avibase taxonomic concepts (current):
Miopico sp. ( Miopico)
Avibase taxonomic concepts v. 04 (Aug 2016):
Miopico
Avibase taxonomic concepts v. 05 (Jan 2017):
Miopico
Avibase taxonomic concepts v. 06 (Feb 2018):
Miopico sp. ( Miopico)

Status taxonomic:

Status spesies: fossil genus (extinct)

Pengetan sampeyan

Sampeyan kudu mlebu kanggo ndeleng rincian sawisé sampeyan. Kanggo ndhaftar menyang myAvibase klik kene .

Kaca katrangan

Liyane sinonim


Boso Enggres: Miopico sp.
scientific: Miopico

Avibase wis dibukak 284,372,185 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi