Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Green-backed Honeyeater

Glycichaera fallax (Salvadori, 1878)

Kaca katrangan:

Distribusi

Display regions:

Asia
Southeast Asia
Inḍonesia
Oceania
Australasia
Island of New Guinea
Papua New Guinea
Australia
Melanesia

Avibase wis dibukak 284,185,721 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi