Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Sad Flycatcher

Myiarchus barbirostris (Swainson, 1827)

Kaca katrangan:
Gambar ing ngisor iki minangka gambar potret sing kasedhiya liwat layanan pencarian API saka Flickr . Yen sampeyan pengin nyumbang foto sing digunakake ing kaca iki, sampeyan bisa ngirim tulisan ing flickr. Mangga dipastèkaké yèn ditandhani kanggo nelusur umum, kanthi jeneng latin minangka salah sijine tag foto. Yen sampeyan ndeleng potret sing diidentifikasi, sampeyan mung bisa nyathet kanthi ngeklik kothak cilik ing ngisor iki. Foto sing ditampilake bakal ditinjau sadurunge dibusak.



photo ©Francisco Piedrahita
(0 votes)


photo ©Langooney
(1 votes)


photo ©Langooney
(0 votes)


photo ©Langooney
(0 votes)


photo ©Dominic Sherony
(2 votes)


photo ©Frode Jacobsen
(0 votes)


photo ©Roger Wasley
(0 votes)


photo ©Paul B Jones
(3 votes)


photo ©Dave 2x
(1 votes)


photo ©Langham Birder
(0 votes)


photo ©Roger Wasley
(0 votes)


photo ©Langham Birder
(0 votes)


photo ©naturgucker.de
(0 votes)


photo ©Dave 2x
(0 votes)


photo ©naturgucker.de
(0 votes)


photo ©Frode Jacobsen
(0 votes)


photo ©naturgucker.de
(0 votes)


photo ©Graham Ekins
(0 votes)


photo ©Roger Wasley
(0 votes)


photo ©Roger Wasley
(0 votes)


photo ©Roger Wasley
(0 votes)

Avibase wis dibukak 286,162,473 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi