Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Eocathartes sp.

Eocathartes Lambrecht, 1935

Pesenan:
  Gruiformes
Kulawarga:
  Ameghinornithidae

Ilmiah:
  Eocathartes

Kutipan:
  Lambrecht, 1935

Rujukan:
  

Avibase ID:
  E379C647AED6CA72

Short link:
  https://avibase.ca/E379C647

Taxonomic Serial Number:

Boso Enggres:
Eocathartes sp.


Panguwasa ngenali konsep taxonomic iki:

Avibase taxonomic concepts (current):
Eocathartes sp. ( Eocathartes)
Avibase taxonomic concepts v. 04 (Aug 2016):
Eocathartes
Avibase taxonomic concepts v. 05 (Jan 2017):
Eocathartes
Avibase taxonomic concepts v. 06 (Feb 2018):
Eocathartes sp. ( Eocathartes)

Status taxonomic:

Status spesies: fossil genus (extinct)

Pengetan sampeyan

Sampeyan kudu mlebu kanggo ndeleng rincian sawisé sampeyan. Kanggo ndhaftar menyang myAvibase klik kene .

Kaca katrangan

Liyane sinonim


Boso Enggres: Eocathartes sp.
scientific: Eocathartes

Avibase wis dibukak 287,356,298 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi