Login sampeyan:

Pangguna Sandi:

Tetep mlebu

Ketik jeneng login utawa alamat email sampeyan lan klik Kirim pangeling kanggo nampa pangeling liwat email.


Sugeng rawuh Tamu

Pale-headed Jacamar

Brachygalba goeringi Sclater & Salvin, 1869

Kaca katrangan:
Gambar ing ngisor iki minangka gambar potret sing kasedhiya liwat layanan pencarian API saka Flickr . Yen sampeyan pengin nyumbang foto sing digunakake ing kaca iki, sampeyan bisa ngirim tulisan ing flickr. Mangga dipastèkaké yèn ditandhani kanggo nelusur umum, kanthi jeneng latin minangka salah sijine tag foto. Yen sampeyan ndeleng potret sing diidentifikasi, sampeyan mung bisa nyathet kanthi ngeklik kothak cilik ing ngisor iki. Foto sing ditampilake bakal ditinjau sadurunge dibusak.



photo ©ING. R.N.R.
(0 votes)


photo ©Francisco Piedrahita
(1 votes)


photo ©OSWALDO CORTES -Bogota Birding and Birdwatching Co
(0 votes)


photo ©barbetboy
(0 votes)


photo ©barloventomagico
(1 votes)


photo ©barloventomagico
(0 votes)


photo ©efreitezgassan
(1 votes)


photo ©OSWALDO CORTES -Bogota Birding and Birdwatching Co
(1 votes)


photo ©COLOMBIA Birding (Diego Calderon)
(1 votes)


photo ©efreitezgassan
(0 votes)


photo ©OSWALDO CORTES -Bogota Birding and Birdwatching Co
(0 votes)


photo ©efreitezgassan
(1 votes)


photo ©OSWALDO CORTES -Bogota Birding and Birdwatching Co
(0 votes)


photo ©ING. R.N.R.
(0 votes)


photo ©ING. R.N.R.
(0 votes)


photo ©Francisco Piedrahita
(1 votes)


photo ©ING. R.N.R.
(0 votes)

Avibase wis dibukak 284,133,124 kaping wiwit 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kebijakan privasi