Jūsu pieteikšanās:

Parole:

Palieciet pierakstīšanos

Ievadiet savu pieteikšanās vārdu vai e-pasta adresi un noklikšķiniet uz Nosūtīt atgādinājumu, lai saņemtu atgādinājumu pa e-pastu.


Laipni lūdzam Viesis

Red-chested Cuckoo

Cuculus solitarius Stephens, 1815

Radniecīgi taksoni:

Izplatība

Display regions:

Āfrika
Continental Africa
Western Africa
Mauritania and Senegal
Senegambia
Senegāla
Gambija
Gvineja-Bisava
Gvineja
Mali[reti sastopama/ nejauša]
Sjerraleone
Libērija
Kotdivuāra
Burkinafaso
Gana
Togo
Benina
Nigērija
Nigēra[reti sastopama/ nejauša]
Čada
Kamerūna
Centrālāfrikas Republika
Ekvatoriālā Gvineja
Gabona
Kongo
Kinšasa
Angola
Eastern Africa
Sudan (incl. South Sudan)
Sudāna
Dienvidsudāna
Ethiopia and Eritrea
Etiopija
Somālija[reti sastopama/ nejauša]
Kenija
Uganda
Ruanda
Burundi
Tanzānija
Zambija
Mozambika
Malāvija
Southern Africa
Namībija
Botsvāna
Zimbabve
Dienvidāfrika
Lesoto
Svazilenda
African Islands
Gulf of Guinea Islands

Avibase ir apmeklēta 281 761 766 reizes kopš 2003. gada 24. jūnija. © Denis Lepage | Privātuma politika Šīs lapas tulkojumu latviešu valodā veica Ilze Paegle-Mkrtčjana (Ilze Paegle-Mkrtchyan).