To takiuru:

Kupuhipa:

Nohohia ki roto

Tāuruhia tō ingoa whakauru, tō wāhitau īmēra ranei, ka pāwhiri i te Tukuna he whakamaumahara kia whiwhi whakamaumahara ma te īmēra.


Nau mai Haere

Red-chested Cuckoo

Cuculus solitarius Stephens, 1815

Putea e pä ana:

Tohatoha

Display regions:

Awherika
Continental Africa
Western Africa
Mauritania and Senegal
Senegambia
Senegal
Gambia
Guinea Bissau
Guinea
Mali[rauroro / whanui.]
Sierra Leone
Liberia
Côte d'Ivoire
Burkina Faso
Ghana
Togo
Benin
Nigeria
Niger[rauroro / whanui.]
Chad
Cameroon
Central African Republic
Equatorial Guinea
Gabon
Republic of the Congo
Democratic Republic of the Congo
Angola
Eastern Africa
Sudan (incl. South Sudan)
Sudan
South Sudan
Ethiopia and Eritrea
Etiōpia
Somalia[rauroro / whanui.]
Kenya
Uganda
Rwanda
Burundi
Tanzania
Zambia
Mozambique
Malawi
Southern Africa
Namibia
Botswana
Zimbabwe
South Africa
Lesotho
Swaziland
African Islands
Gulf of Guinea Islands

Kua tirohia a Avibase 286,160,937 nga wa mai i te 24 o Hune 2003. © Denis Lepage | Kaupapahere tūmataiti