To takiuru:

Kupuhipa:

Nohohia ki roto

Tāuruhia tō ingoa whakauru, tō wāhitau īmēra ranei, ka pāwhiri i te Tukuna he whakamaumahara kia whiwhi whakamaumahara ma te īmēra.


Nau mai Haere

White-fronted Scops-Owl

Otus sagittatus (Cassin, 1849)

Putea e pä ana:

Tohatoha

Display regions:

Asia
Southeast Asia[endemic]
Indochina[endemic]
Myanmar
Thailand
Malaysia
Indonesia

Kua tirohia a Avibase 281,671,205 nga wa mai i te 24 o Hune 2003. © Denis Lepage | Kaupapahere tūmataiti