To takiuru:

Kupuhipa:

Nohohia ki roto

Tāuruhia tō ingoa whakauru, tō wāhitau īmēra ranei, ka pāwhiri i te Tukuna he whakamaumahara kia whiwhi whakamaumahara ma te īmēra.


Nau mai Haere

Black-winged Kite

Elanus axillaris (Latham, 1801)

Putea e pä ana:

Tohatoha

Display regions:

Peretiama[whakahē]
Awherika
Continental Africa
Īharaira[whakahē]
Qatar[whakahē]
Malaysia[whakahē]
Philippines[whakahē]
Oceania
Australasia
Ahitereiria[endemic]
Melanesia

Kua tirohia a Avibase 286,167,090 nga wa mai i te 24 o Hune 2003. © Denis Lepage | Kaupapahere tūmataiti