Login tiegħek:

Password:

Soġġorn iffirmat

Daħħal l-isem tal-login jew l-indirizz tal-email tiegħek u kklikkja fuq Ibgħat tfakkira biex tirċievi tfakkira bl-email.


Merħba Mistieden

White-fronted Scops-Owl

Otus sagittatus (Cassin, 1849)

Relatati taxa:

Distribuzzjoni

Display regions:

Asja
Southeast Asia[] Endemiċi
Indochina[] Endemiċi
Mjanmar
Tajlandja
Malasja
Indoneżja

Avibase ġie miżjur 288,359,375 darbiet minn Ġun 24, 2003. © Denis Lepage | Regoli tal-privatezza It-traduzzjoni ta 'din il-paġna kienet komplut bl-għajnuna ta' l-għodda Google traduzzjoni awtomatika.