Identifikimi yt:

Fjalëkalim:

Qëndro i regjistruar

Shkruani emrin tuaj të identifikimit ose adresën tuaj të postës elektronike dhe klikoni mbi Dërgo kujtesë për të marrë një kujtesë me email.


i mirëpritur mysafir

Pale-headed Jacamar

Brachygalba goeringi Sclater & Salvin, 1869

taxa Related:
Imazhet e mëposhtme janë thumbnails të fotografive në disponim nëpërmjet Flickr e shërbimit API search. Nëse dëshironi të kontribuojë fotot për përdorim në këtë faqe, ju mund të postoni ato në Flickr. Ju lutemi të siguruar që ata janë të pajisur me etiketë për kërkime publike, me emrin latin si një nga tags foto.photo ©barbetboy
(0 votes)


photo ©barbetboy
(0 votes)


photo ©barloventomagico
(1 votes)


photo ©barloventomagico
(0 votes)


photo ©OSWALDO CORTES -Bogota Birding and Birdwatching Co
(0 votes)


photo ©efreitezgassan
(1 votes)


photo ©ING. R.N.R.
(0 votes)


photo ©Francisco Piedrahita
(1 votes)


photo ©barbetboy
(0 votes)


photo ©ING. R.N.R.
(0 votes)


photo ©efreitezgassan
(1 votes)


photo ©Francisco Piedrahita
(1 votes)


photo ©ING. R.N.R.
(0 votes)


photo ©COLOMBIA Birding (Diego Calderon)
(1 votes)


photo ©OSWALDO CORTES -Bogota Birding and Birdwatching Co
(0 votes)


photo ©ING. R.N.R.
(0 votes)


photo ©OSWALDO CORTES -Bogota Birding and Birdwatching Co
(0 votes)


photo ©OSWALDO CORTES -Bogota Birding and Birdwatching Co
(1 votes)


photo ©barbetboy
(0 votes)


photo ©libertus.polling
(0 votes)


photo ©efreitezgassan
(0 votes)

Avibase është vizituar 305.245.242 herë që nga 24 qershor 2003. © Denis Lepage | Politika e privatësisë Përkthimi i kësaj faqe është përfunduar me ndihmën e mjet automatizuar Google translation.