login Anjeun:

sandi:

Terus asup

Tuliskeun ngaran login Anjeun atawa alamat surélék anjeun teras klik dina panginget Kirim pikeun nampa panginget ku email.


wilujeung sumping tatamu

Vastanavis sp.

Vastanavis Mayr et al., 2007

pesenan:
  Psittaciformes
kulawarga:
  Vastanavidae

ilmiah:
  Vastanavis

nyalukan:
  Mayr et al., 2007

rujukan:
  

Avibase ID:
  21DAD92A6A6E92BD

link pondok:
  https://avibase.ca/21DAD92A

Taxonomic Serial Number:

Inggris:
Vastanavis sp.


Otoritas recognizing konsép taksonomi ieu:

Avibase taxonomic concepts (current):
Vastanavis sp. ( Vastanavis)
Avibase taxonomic concepts v. 04 (Aug 2016):
Vastanavis
Avibase taxonomic concepts v. 05 (Jan 2017):
Vastanavis
Avibase taxonomic concepts v. 06 (Feb 2018):
Vastanavis sp. ( Vastanavis)

status taksonomi:

status spésiés: fossil genus (extinct)

sightings Anjeun

Anjeun kudu jadi asup pikeun nempo wincikanana sighting Anjeun. Pikeun ngadaptar ka myAvibase klik di dieu .

taksa patali

Highlight taxa in a checklist (shown in red)

sinonim séjén


Inggris: Vastanavis sp.
ilmiah: Vastanavis

Avibase geus dilongok 288,420,058 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi