login Anjeun:

sandi:

Terus asup

Tuliskeun ngaran login Anjeun atawa alamat surélék anjeun teras klik dina panginget Kirim pikeun nampa panginget ku email.


wilujeung sumping tatamu

Pseudasturides sp.

Pseudasturides Mayr, 2003

pesenan:
  Psittaciformes
kulawarga:
  Pseudasturidae

ilmiah:
  Pseudasturides

nyalukan:
  Mayr, 2003

rujukan:
  Senckenb Lethaea 83 (1-2) 30 Dezember: 2.

Avibase ID:
  54D974A865F5867E

link pondok:
  https://avibase.ca/54D974A8

Taxonomic Serial Number:

Inggris:
Pseudasturides sp.


Otoritas recognizing konsép taksonomi ieu:

Avibase taxonomic concepts (current):
Pseudasturides sp. ( Pseudasturides)
Avibase taxonomic concepts v. 04 (Aug 2016):
Pseudasturides
Avibase taxonomic concepts v. 05 (Jan 2017):
Pseudasturides
Avibase taxonomic concepts v. 06 (Feb 2018):
Pseudasturides sp. ( Pseudasturides)

status taksonomi:

status spésiés: fossil genus (extinct)

sightings Anjeun

Anjeun kudu jadi asup pikeun nempo wincikanana sighting Anjeun. Pikeun ngadaptar ka myAvibase klik di dieu .

taksa patali

sinonim séjén


Inggris: Pseudasturides sp.
ilmiah: Pseudasturides

Avibase geus dilongok 281,595,647 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi