login Anjeun:

sandi:

Terus asup

Tuliskeun ngaran login Anjeun atawa alamat surélék anjeun teras klik dina panginget Kirim pikeun nampa panginget ku email.


wilujeung sumping tatamu

Treleudytes crassa Ameghino, F, 1905

pesenan:
  Sphenisciformes
kulawarga:
  Spheniscidae
genus:
  Treleudytes

ilmiah:
  Treleudytes crassa

nyalukan:
  Ameghino, F, 1905

rujukan:
  

Protonym:
  Treleudytes crassa

Avibase ID:
  70ACB6BF5C54DE45

link pondok:
  https://avibase.ca/70ACB6BF

Taxonomic Serial Number:

Inggris:


Otoritas recognizing konsép taksonomi ieu:

Avibase taxonomic concepts (current):
Treleudytes crassa
Avibase taxonomic concepts v. 04 (Aug 2016):
Treleudytes crassa
Avibase taxonomic concepts v. 05 (Jan 2017):
Treleudytes crassa
Avibase taxonomic concepts v. 06 (Feb 2018):
Treleudytes crassa

status taksonomi:

status spésiés: fossil species (extinct)

sightings Anjeun

Anjeun kudu jadi asup pikeun nempo wincikanana sighting Anjeun. Pikeun ngadaptar ka myAvibase klik di dieu .

taksa patali

sinonim séjén


ilmiah: Treleudytes crassa

Avibase geus dilongok 283,016,372 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi