login Anjeun:

sandi:

Terus asup

Tuliskeun ngaran login Anjeun atawa alamat surélék anjeun teras klik dina panginget Kirim pikeun nampa panginget ku email.


wilujeung sumping tatamu

Miopico sp.

Miopico Mayr, 1998

pesenan:
  Piciformes
kulawarga:
  Miopiconidae

ilmiah:
  Miopico

nyalukan:
  Mayr, 1998

rujukan:
  Cour Forschungsinst Senckenb 205 23 Juli: 51.

Avibase ID:
  AFFA218FA00E11EB

link pondok:
  https://avibase.ca/AFFA218F

Taxonomic Serial Number:

Inggris:
Miopico sp.


Otoritas recognizing konsép taksonomi ieu:

Avibase taxonomic concepts (current):
Miopico sp. ( Miopico)
Avibase taxonomic concepts v. 04 (Aug 2016):
Miopico
Avibase taxonomic concepts v. 05 (Jan 2017):
Miopico
Avibase taxonomic concepts v. 06 (Feb 2018):
Miopico sp. ( Miopico)

status taksonomi:

status spésiés: fossil genus (extinct)

sightings Anjeun

Anjeun kudu jadi asup pikeun nempo wincikanana sighting Anjeun. Pikeun ngadaptar ka myAvibase klik di dieu .

taksa patali

sinonim séjén


Inggris: Miopico sp.
ilmiah: Miopico

Avibase geus dilongok 281,710,390 kali saprak 24 Juni 2003. © Denis Lepage | Kabijakan privasi